jueves, 27 de mayo de 2010

La Cope pide elecciones anticipadas, nosotros apoyamos la iniciativa que pide EL Juicio Final ¡ya!. Queremos saber quiénes son los buenos; "el curita" que vota PP o los curas que votan PSOE.Participa.

15 comentarios:

Anónimo dijo...

Xé, Pacheco, encà estàs aixina, malfaener? me'n vaig una temporà i a la que torne trobe que continues igual. Xé, xe, xicon, aixina no te posaran en les eleccions de l'any que vé, carabassa, que eres un carabassa. No veus que no dius mes que animalaes? que ja n'hi ha gent que diu que es capaç de votar-li al PP a vore si en una miqueta de sort trauen el cent per cent i aixina te'n vas a fer la mà en les teues mamonaes, home. Que en el teu partit no veuen que cada vegà que obris el cul que tens per boca perden vots, moniato? Xé tu, quina colla d'inutils... el zetapé que ningunea a la senyora Alarte, les enquestes que diuen que la gent preferix un corrupte abans que un inútil corrupte... i tu fent xorraes en el teu blog pa que ixquen tota la colla de borregos que te seguixen el rollo... xe, xe, quin poble... Torrent, bon poble, bona gent Pacheco i la seua banda de bandolers...

El tio Pep (que ja ha tornat al poble perquè s'ha passat un temps ingresat a l'hospital amb dolor d'escroto)

Anónimo dijo...

Como está Tio Pep!!!
Me alegro de su regreso
No se quien eres , pero me da igual, me río un monton
Saludos.

El curita dijo...

El capital utilitza la crisi que ell mateix ha provocat i maneja per a reduir ulteriorment els drets i les conquistes històriques dels treballadors, augmentar el número gegantí de desocupats per a pesar sobre els ocupats i els seus salaris, i reduir al màxim els seus ingressos reals.
Con la complicidad de la derecha casposa y eclesiastica española. Amén.

El Padre superior dijo...

El juí final i els corruptes i els bandolers tots en el grup de 'el curita', la bollera, l'òssia, el Matas... I a l'altre costat la gent honrada els votants del PSOE què decepción! Ens l'ha tornat a jugar Déu va dir Rouco

El infeliz dijo...

No és per res, però fa temps que vaig dir que a Camps li veig en la presó, no per endevina sinó perquè hi ha un refrany que dice:'de anar el cànter tant a la font es rompe', o el que és més real:'tanta merda acaba oliendo...' Descobrim jutges, descobrim encobriments, descobrim a un partit conservador de les pitjors pràctiques corruptes dins de la política, descobrim moltes coses que tots sabíem que s'han consentit i vam creure que mai eixirien a la llum. El més segur és que al pas que va el sr. Camps és que en compte d'entrar en la presó, entre en un psiquiàtric per excés de 'felicidad'.
I el millor per a nosaltres és que comencem a felicitar-nos per ser tan tolerants amb esta gentola, per deixar que siga la Justícia la que s'encarregue d'ells. Però als que els continuen votant i recolzant, als que els volen continuar triant perquè continuen robant a tots els espanyols amb tota impunidad... A eixos cal fer-los còmplices dels seus malifetes, el mateix que els del pp han vociferat la suposada tolerància de certes persones amb eta. Estos ha d'engolir la mateixa medicina, perquè tenen la mateixa malaltia.

Anónimo dijo...

Mensaje de Esperanza a Camps:
“Es triste de pedir, pero más triste es de robar y que te pillen”

Pilar dijo...

¿Os acordáis de los trajes de Pilar Miró, una de las mejores directoras que ha tenido la TVE? ¿Os acordáis que los trajes estaban declarados, eran para representación, y se entregaban en vestuario? ¿Os acordáis de que Pilar dimitió?

La diferencia está clara: Pilar no tenía bigote.

Tio Pep el bandoler dijo...

Xé tio Pep benvingut, com veurà ara som més 'bandalores' i 'gallinitas' pites pites, però vosté seguix igual de talòs i intolerant, anem, el feixista de sempre. Mira que si l'enquesta de Torrent dóna la volta i té vosté que abandonar la segona i ho tornen a la residència del Cotino a fer-se palles i tocar-li el cul a les xiquetes "(y als xiquets, que els de l'església ja se sabe)"



Pd. El dolor de l'escrot li ve dels resobrecalfaments amb els xiquets i les xiquetes. Ja li'l va advertir el superior

Anónimo dijo...

Jo que tinc que ser feixista, home! Feixistes eren els familiars de la de la Vega ixa, que pareix que ha eixit del planeta de los simios, o el pare de Chavez que es va sublevar amb Franco... No home no. Saps què passa? que els sosialistes revolusionaris del camarada Pacheco no teniu ni puta idea d'història, bueno ni d'història ni de matemàtiques ni de llengua ni de res perquè sou uns ignorants que viviu del cuento. Ara que per a això estic jo ací, per a ilustrar-vos. a voràs, moniato: tu has llegit una novela d'un anglés que va vindre a la guerra civil? un tal Orwell... pues ixe va escriure una novela que li diuen "1984" i en ixa novela n'hi ha una cosa que li diuen el "doblepensar" que es lo que vos passa a vosatros que digueu que el capital retalla els drets dels treballaors i defeneu al zapatitos que és l'instrument del capital dient que es un sosialista revolusionari. això com se menja, tros de suro? Ara que me digueu feixiste... pues molt bé, com si me digueu "estafilococo", jo me cague exactament igual en els social-liberals de merda que es pasen tot lo dia puny en alt i donant-li pel cul al proletariat, com diuen a Madrit aneu a Parla a mamar-la (a Parla tenen alcalde sosialista, que conste)

El tio Pep (que quan era un xiquet es va apuntar a la OJE i el cap de centúria després es va apuntar al PSOE perque no sabia fer la O en un canuto)

Qué sinverguenzas dijo...

A este último que le den tranquimazin igual que a nuestro deshonorable President Camps, que cada vez está más pallá.
Aquí lo único que está claro es que una banda de chorizos y corruptos peperos han vaciado las arcas de la Generalitat.
En la campaña electoral ¿vendrá nuestro imputado Csmps a bendecir a su defensora Catalá?. Esa imagen será única en la historia de la democracia española, un chorizo sinverguenza y su panda de piratas apoyando a la señora que declaraba que criticar a Camps era atacar a los valencianos, y tenía razón atacábamos a los valencianos corruptos y mentirosos. Aunque quizás ahora estará calladita y hará como las ratas cuando ven que el barco se hunde, abandonar a su mentor.

Anónimo dijo...

CAMPS NO HA VENIDO NUNCA A TORRENT COMO PRESIDENTE Y NO LO HARA NUNCA;los torrentinos queremos que vuelva trapaza y la unidad esa que dice el Veiga para salir de la crisis

Anónimo dijo...

Ultimo comentario esquizofrénico de nuestro inhonorable presidente Camps. " A mí el Códiog Penal no me importa yo tengo a la señera y a los ciudadanos". Por favor, que alguien busque a un buen psiquiatra porque este hombre ha perdido el norte.

los primeros dijo...

Os doy una pista de una "nueva cagada en Torrent".
Hemos tenido la suerte de ser los primeros en.......no os lo perdais, pronto sabreis de que se trata, bueno otra pista, vuelven a a aparecer en escena el Caganer y el Cortadillo.

Anónimo dijo...

Acto seguido en las cortes todos los diputados se envolvían en la señera para comprobar si sus poderes les conferían el porte de Camps sin miedo.
Mariano ten cuidado con este que te firma una disolución y un adelanto electoral sin consultar con nadie y después de haber tomado esos medicamentos que hay en la rebotica.

Anónimo dijo...

La pareja de nuevo a escena, ¡cuántas tardes de gloria!, caganer y cortadillo de Torrent, la pareja del momento.Espero ilusionada su reaparición.