lunes, 17 de noviembre de 2008

MAONS ABANS QUE PERSONES



El PP local sembla no assabentar-se'n que hi ha crisi i que les administracions públiques han d'invertir en les persones per fer-la més suportable. Ens anuncien un any i mig després d'ocupar el govern municipal que invertiran dos milions d'euros en millores de les llars del major. Estem segurs que aquest anunci està condemnat a seguir els passos de l'Hospital, la casa de la dona,... o sigui la virtualitat.
Pero crec que torna a ser una presa de pèl a la ciutadania i en aquest cas als més vulnerables. No seria millor fer-los arribar als més grans dependents aquests dos milions per satisfer els drets que la Llei de dependència els reconeix. Per a què volen millors llars si no poden arribar a ells? per a què els volen si no tenen satisfetes les seves necessitats bàsicas? .
Obsessionats amb el maó abans que pensar en les persones.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Qué bromista Ramón. También escribes en "català".

Anónimo dijo...

Ramón, cuidado con el SALT que aún me estoy riendo desde que escribiste aquel artículo en la revista del APA de Monte-Sión en el que hablabas de "botigues de campanya"....!!!!

Ramón Pacheco dijo...

Al final va a ser cierto que algunas lenguas son excluyentes.
Al último, yo pasaba los artículos en la lengua que menos mal domino y eran otras personas las que aplicaban el traductor. Buenas gentes que se esforzaban en conseguir alguna subvención que otra.

Anónimo dijo...

Pues hablando de lenguas, de casi 16.000 empleados de la Generalitat, solamente 200 tienen el título de Valenciano. Y el 26 por cien de los estudiantes eligen hacerlo en Valenciano. ¡Como para imponer el Inglés por pelotas!

Angel