martes, 17 de junio de 2008

LA ULTRAINQUISICIÓN DEL SIGLO XXI





Cuando en 1209 el legado papal Arnoldo Amalrico tomó la ciudad de Beziers cuyos ciudadanos protegían a los albigenses, que eran los más devotos continuadores de Cristo, las hordas papales, con católico celo, se entregaron a la rapiña y al exterminio.¿Pero cómo distinguir a los ortodoxos de los albigenses? La orden de Amalrico fue: "Mátenlos a todos que ya después el Señor verá cuales son los suyos"
La puta de Babilonia (Fernando Vallejo).

7 comentarios:

Marc Sack dijo...

A mí estes coses és que em produeixen una gran tristesa. Crec que estes mostres de fanatisme donen una visió del catolicisme que no es correspon amb la realitat a més que, dins d'eixa "creuada contra els enemics de la fe" que s'han muntat des d'una visió maniquea i paranoide de la realitat, el que fan és posar-se-lo a ou a aquells que vulguen dir que les religions són danyines, totes per igual.

Això que ells fan no és religió, o no és la religió en la qual jo, per exemple, he sigut educat. El cristianisme és obertura a l'altre, recerca de la pau interior, denúncia del patiment provocat per la injustícia...,No em sent reconegut per eixos missatges de incitació a l'odi i a la violència i vull deixar clar i repetiré les vegades que facen falta que el cristianisme és altra cosa. I el més fort és que recorde que quan l'afer "caricatures de Mahoma" la gent aquesta de la COPE va posar el crit en el cel davant del fanatisme islàmic i es varen tractar de convertir el l'adalid del paradigma de llibertat de la civilització cristiana-occidental davant l'obscurantisme dels "barbars" Segunt eixa premisa (que jo compartisc) Quí és ara el bàrbar?

Anónimo dijo...

i jo pense que cualsevol religió es un lastre per la evolució racional del cerebre humá.

Anónimo dijo...

Nuntio vobis pesimum magnam
habemus concejal
concejalem... Ramonus, rex publica torrens, concejalem Pacheco...

Sic nomen in posuit... ahora vas y lo cascas

Anónimo dijo...

Putrefacta cum opus deia sic per seculororum atque tua.
Capiche.

Anónimo dijo...

delirios de ¿grandeza?, nooooo de ferlamaorrrr

Pacheco pide perdon a Torrent, por llamarlo coño

Anónimo dijo...

Quien debería pedir perdón arrodillada ante el Santissimo es lalcaldesa, por aprobar en peticomité verter sobre personas honorables sartas de mentiras para su beneficio propio.

Anónimo dijo...

Quién debería perdón a Torrent, es decir a sus ciudadanos todos, es el pyp. Ells en tirita india por ser los depravados ávidos de poder que como si se tratará de ruleta rusa ganarón las últimas municipales de Torrent insultando a los 17059 votantes que no les votaron usando como si de un condón se tratará la mentira víl y enfermiza que les caracteriza.